Negovano lice simbol je ženske lepote. Svedoci smo da u eri industrijalizacije i komercijalizacije kvalitet proizvoda ostaje u senci ostvarenja što boljeg profita. Za izradu se koriste jeftine sirovine koje vrlo često negativno utiču na stanje kože ali i organizma u celini.
Zato smo odlučili da sve naše dame obradujemo potpuno novom linijom proizvoda, HEBA COSMETICS – Anti age regenerativnim kremama koje ne sadrži nikakve veštačke sastojke, paraben niti lanolin, pa čak ni veštačke mirise.

Anti age regenerativne kreme smo prilagodili tipu kože, te u ponudi imamo:

  1. Anti age regenerativnu kremu za normalnu i suvu kožu i
  2. Anti age kremu za mešovitu i masnu kožu, jer i masna koža može biti dehidrirana, te sklona nastanku bora.

 

 

 

Anti age regenerativna krema za suvu i normalnu kožu, na bazi organskog ši butera, obogaćena devičanskim uljem konoplje, žutog noćurka i nevena, koenzimom Q10 i hijaluronskom kiselinom, dubinski hidrira kožu čineći je glatkom i mekom na dodir.

Smanjuje vidljivost postojećih bora i sprečava nastanak novih, hrani i neguje kožu, održava hidratantnost, vraća koži svežinu i blistavost.

 

 

 

Anti age regenerativna krema za mešovitu i masnu kožu, na bazi organskog ši butera, obogaćena organskim uljima oraha, jojobe i semenki grožđa, sa dodatkom skvalana, alantoina i hijaluronske kiseline smanjuje vidljivost finih bora i preventivno deluje na stvaranje novih.

Efikasno reguliše lučenje sebuma, održava hidratantnost, svežinu i mladalački izgled kože.

 

Budite sigurni da ste vašoj koži obezbedili najbolje.