Imunitet čoveka je postao toliko narušen da je pitanje časa kada će posustati pred naletom virusa, posebno u doba epidemija svetskih razmera, kakva je ova sa kojom se danas susrećemo.

Ako se postavi pitanje kome je imunitet potreban, odgovor je sasvim jednostavan: IMUNITET JE POTREBAN SVIMA!

Bez obzira koliko jedan čovek izgledao zdravo, jako i mlado, on ima 50 % slabiji imunitet nego što je imao njegov predak pre 50 ili 100 godina. Loša ishrana, sedentarni način života i permanentni stres najviše su doprineli tome. Počevši od najranijeg detinjstva, za svaku bezazlenu infekciju, organizam se bespotrebno zatrpava antibioticima. Antibiotici infekciju zavrašavaju u trenutku, ali sprečavaju organizam da stvori imunitet.

Ovo je doba autoimunih oboljenja i svaka obolela osoba mora da uzima kortikosteroide koji suprimiraju imuni sistem i obolelu osobu čine podložnijom nastanku virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Postalo je teško pronaći osobu stariju od 50 godina koja ne boluje od nekog hroničnog oboljenja i koja zbog tog osnovnog oboljenja mora da uzima lekove. A svi ti lekovi opterećuju rad vitalnih organa, srce, bubrege, jetru i time doprinose narušavanju imuniteta i lične odbrane.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Kako poboljšati imunitet onda kada nam je najpotrebniji?” use_theme_fonts=”yes” link=”url:https%3A%2F%2Fenglish.todoxin.com%2Fshop%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Todoxinovi preparati su jedinstveni proizvodi za jačanje imuniteta, sa tradicijom dugom preko 40 godina. Preparati obezbeđuju adekvatan unos vitamina C i drugih vitamina i minerala neophodnih u borbi protiv svih vrsta virusa.

Zahvaljujući kombinaciji koprive, belog luka, bosiljka, maslačka i limuna preparati imaju odlična antibakterijska, antivirusna i protivupalna svojstva, te povoljno deluju u prevenciji i tretmanu svih infekcija gornjih disajnih puteva koja su praćene kijavicom, kašljanjem, febrilnošću i narušenim opštim stanjem.

Primena preparata se posebno preporučuje osobama starijim od 65 godina, svim osobama sa oslabljenim imunim sistemom, hroničnim bolesnicima, osobama koje boluju od bilo kog oblika autoimunog, respiratornog ili kardiovaskularnog oboljenja. Preparati su 100% prirodni, bez aditiva i konzervanasa, mogu ih koristiti i zdravi i bolesni, jer ne daju interreakciju sa drugim lekovima.

Za sve informacije, konsultacije iz oblasti pirodne medicine i/ili preporuke za korišćenje Todoxinovih preparata, možete nas pozvati na brojeve telefona: 011 33 41 644; 011 33 41 622 i 069 23 22 618.