„Prema podacima Instituta za zaštitu zdravlja „Dr Milan Jovanović – Batut”, od početka ove sezone, lekarima se za pomoć javilo oko 85.000 osoba sa simptomima sličnim gripu, a registrovano je i 15 smrtnih ishoda koji se mogu dovesti u vezu sa gripom. U bolnicama i porodilištima na snazi su zabrane poseta“ – vesti su uz koje se budimo poslednjih nekoliko dana. U narednom periodu očekuje se povećanje broja obolelih. Ne dozvolite da i Vi budete deo statistike! Preduzmite sve neophodne mere kako biste nadmudrili grip i ostali zdravi. TODOXIN Vam u tome može pomoći!

Dobar imunitet je osnova dobrog zdravlja. Obzirom da ni za običnu prehladu ni za grip ne postoji specifično lečenje, najznačajnije je raditi na polju prevencije nastanka ovih oboljenja, a ukoliko do oboljenja ipak dođe, najznačajnije je sprečiti mogući nastanak bakterijskih superinfekcija. U podsticanju otpornosti organizma prema infekciji, prehladi i gripu od suštinske važnosti je primena dijetetskog suplementa za jačanje imuniteta TODoXIN br. 1, u obliku kaše, sirupa i kapsula. Aktivan uticaj TODoXIN-a br.1 ogleda se u regeneraciji i revitalizaciji imunokompetentnih ćelija koje su glavni nosioci odbrambenih funkcija organizma.

Potpuno prirodni, bez ikakvih dodataka, boja ili konzervansa, na bazi odabranih lekovitih biljaka i meda, pogodni su za primenu i u najmlađem uzrastu. Posebno se obradujem kada mi se obrate roditelji i oduševljeno kažu da njihova deca, zahvaljujući kontinuiranoj primeni TODoXIN preparata tokom 6 nedelja, ostaju zdrava čak i kada su sva druga deca u kolektivu bolesna. Višedecenijska tradicija i iskustvo preko 100.000 zadovoljnih korisnika, koji su koristeće Todoxinove preparate ostali zdravi u jeku sezone prehlade i gripa, su činjenice koje izdvajaju porodicu Todoxinovih preparata u odnosu na druge preparate za jačanje imuniteta koji se na tržištu nude. Domaća proizvodnja, primena strogih svetskih standarda i principa dobre proizvođačke prakse, odlike su koje garantuju kvalitet biljnog preparata TODoXIN.

Redovna cena preventivnog paketa protiv prehlade i gripa je 4.160 din, ali sada možete kupiti po sniženoj ceni od 3.744 din (popust od 10%) u ul. Kneza Danila br.8 u Beogradu ili ih poručiti na kućnu adresu, putem web shopa www.english.todoxin.com. Ili pozivom na brojeve 011 33 41 622; 011 33 41 644 i 069 23 22 618.

Paket sadrži 4 tegle Todoxin br.1 kaše i 2 kutije Todoxin br. 1 kapsula i dovoljan je za period primene od 2 nedelje.