Učestalost alergijskih bolesti u svetu je u dramatičnom porastu u poslednjih nekoliko decenija, te se slobodno može govoriti o alergijama kao vidu moderne epidemije. To potvrđuju i podaci Svetske zdravstvene organizacije koji govore da stotine miliona osoba u svetu pati od alergijskog rinitisa, dok oko 300 miliona osoba boluje od alergijske astme i taj broj je u konstantnom porastu.

Klasični lekovi, bar do sada, nisu pokazali posebnu efikasnost u lečenju alergija. Moguće i zato što je svaki slučaj alergije, slučaj za sebe. Alergija ne mora da bude istog porekla, pa se, samim tim, i leči na drugačiji način. Alergijski simptomi se, u načelu, leče sa tri vrste lekova: antihistaminicima, koji blokiraju oslobađanje histamina, antiinflamatornim agensima, koji smiruju upalu, i dekongestivima, koji smanjuju zapušenost nosa (efedrin). Međutim, najjači adut u borbi protiv alergija je energično jačanje imunobiološkog sistema. Organizam valja osposobiti da pruži odgovarajuću imunu reakciju na svaki naredni napad alergena.

Sa dolaskom toplijih dana kreću i problemi za sve one koji su alergični na polen drveća i trava. Dok se svi raduju prolećnom šarenilu, listanju i cvetanju biljaka, Vi se zatvarate u kuću, izbegavajući šetnje po parkovima, jer strahujete da će se simptomi Vaše alergije intenzivirati. Zato je februar pravo vreme za početak primene preventivnog programa Todoxinovih preparata sa ciljem jačanja imunobiološkog sistema i njegove bolje pripreme pred sezonu alergija. Samo na taj način možete spremni dočekati proleće i uživati u njegovim darovima bez straha od alergijskih reakcija.

Redovna cena preventivnog paketa protiv alergija je 4.100 din, ali sada paket možete kupiti po sniženoj ceni od 3.690 din (popust od 10%) u ul. Kneza Danila br.8 u Beogradu ili ih poručiti na kućnu adresu, putem web shopa www.english.todoxin.com. Ili pozivom na brojeve 011 33 41 622; 011 33 41 644 i 069 23 22 618.

Paket sadrži 2 tegle Todoxin br.1 kaše, 1 kutiju Todoxin br. 1 kapsula, 1 kutiju Todoxin br. 4 kapsula, jedan Balkanski eliksir i jednu kremu protiv ekcema. Preporučuje se korišćenje preparata tokom 6 nedelja.