Godina koja za nama ostaje bila je jedna od najtežih. Pamtićemo je po virusu, epidemiji, strahu, besparici, neizvesnosti. Neverovatno je kako strah od smrti ume da izbezumi čoveka. Nas su toliko zaplašili svakodnevnim prikazivanjem brojki o inficiranim i umrlim, da smo zaboravili kolika je razorna moć stresa. Zaboravili smo da su strah, panika i strepnja negativne emocije koje urušavaju imuni sistem i doprinose lakšem razboljevanju. Zaboravili smo da je borba između dobra i zla oduvek postojala i da svako zlo donosi i neko dobro.

Dobro je, jer smo slobodno vreme počeli da provodimo u svojim domovima, u razgovoru i dogovoru sa ukućanima, u igri sa decom. Dobro je, jer smo shvatili da zdravlje nema cenu i da o njemu treba da mislimo i pre nego što se razbolimo. Dobro je, jer smo naučili da je dobar imuni sistem osnova dobrog zdravlja i da samo od toga koliko nam je imunitet dobar, zavisi da li ćemo se razboleti ili ne. Dobro je, jer smo porodicu i zdravlje postavili na prvo mesto, tamo gde su oduvek i trebali da budu.

I za nas je ova godina bila preteška, ne samo zbog situacije koju je epidemija prouzrokovala, već i zbog nenadoknadivog gubitka koji smo pretrpeli – NAŠ DOKTOR je otišao. Ne od virusa, niti posle duge i teške bolesti. Ni virus ni kancer njemu nisu mogli ništa. Mogao je samo on njima. To dobro zna svaki pacijent kojeg je Doktor uspešno lečio.

Jedno od najčešćih pitanja sa kojim smo se tokom godine susretali  bilo je: “Da je doktor Todor živ, šta bi on rekao?” O svemu je doktor Todor još odavno pisao i govorio, sluteći šta se čovečanstvu sprema. Ko je umeo da čita i ko je umeo da sluša. Znajući da je u osnovi svake bolesti imunitet, i da će doći vreme kada ćemo se svi okrenuti prirodi i biljkama, Doktor je iza sebe ostavio vrlo efikasno prirodno oružje – Todoxin.  Srpskom narodu na dar! Da ga koristi ne samo kada se razboli, već i preventivno, jer je ulaganje u sopstveno zdravlje investicija koja se najviše isplati.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima vama koji ste nam poverili svoje zdravlje, odlučivši se za Todoxin kao preparat izbora za jačanje imunog sistema. Srećni smo što smo pomogli mnogima da ostanu nedostižni virusu, čak i onda kada su svi u okruženju bili inficirani. Poverenje koje ste nam u ovoj najtežoj godini ukazali, podstrek nam je da u godinama koje predstoje  istrajemo u našoj misiji promocije i očuvanja zdravlja.

Neka nam godina koja dolazi donese puno zdravlja, radosti i srećnih trenutaka sa onima koje volimo.

Živeli!